Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Postdoctoral Fellowships 2021. Beques postdoctorals.

  • 9 de juliol de 2021
Postdoctoral Fellowships 2021

L'objectiu de les beques postdoctorals MSCA és millorar el potencial creatiu i innovador dels investigadors amb un doctorat i que desitgen adquirir noves habilitats a través de la formació avançada, la mobilitat internacional, interdisciplinària i intersectorial.

 

Postdoctoral Fellowships 2021

 

La convocatòria Postdoctoral Fellowships 2021 (HORIZON-MSCA-2021-PF-01-01) va obrir el 22 de juny i tancarà el 12 d'octubre de 2021.

 

Es mantenen les dos modalitats que teníem en Horitzó 2020:

-EUROPEAN (12-24 meses): Mobilitat dins d’Europa

-GLOBAL (24-36 meses): Part del projecte es desenvolupa en un país tercer (12-24 mesos) amb fase de retorn (12 mesos)

 

En tots dos casos cal complir la regla de mobilitat, no haver residit més de 12 mesos en els 36 anteriors al tancament de la convocatòria

-al país on se li va a contractaren la modalitat European

-al país tercer, en la modalitat Global

 

Però s'inclouen importants novetats:

 

-Ser doctor/-a a la data de tancament de la convocatòria.

-Experiència investigadora de màxim 8 anys a temps complet  des de l’obtenció del títol de doctor/a a la data de tancament de la convocatòria amb possibilitat d’extensió en determinades circumstàncies (maternitat, paternitat, temps treballat fora de la investigación, servei nacional obligatori i temps treballat en països tercers (aquest darrer cas, només per a nacionals o residents de llarga durada d’estats membre o països associats que demanen la modalitat European).

-Les propostes que no arriben al 70% en l'avaluació no podran enviar-se en la següent convocatòria.

 

 

Esperem que s'habilite en breu la possibilitat de crear propostes. Per a presentar una bona proposta cal conéixer la documentació següent:

 

Guia del sol·licitant

Programa de treball MSCA

Instruccions per a completar la plantilla de la proposta

Manual per a enviar una proposta

Activitats de comunicació i divulgació (H2020)

*Directrices sobre supervisió: Es tracta d'una sèrie de recomanacions que, d'acord amb els principis establits en la Carta europea de l'investigador i el Codi de conducta per a la contractació de personal investigador, es dirigixen al Supervisor/-a i a la institució beneficiària.

És un document de només 10 pàgines en què el paper del supervisor es troba en les pàgines 6 i 7

*La carta verda: És un codi de bones pràctiques per a fer els projectes MSC més sostenibles i reduir la seua empremta ambiental.

 

(*) novetat

 

El professor o professora de la UV que tinga un candidat o candidata identificat/da de qualsevol nacionalitat per a demanar una d'estes beques sota la seua supervisió, pot posar-se en contacte amb esta Secció d'I+D+I Internacional ( operpromocion@uv.es ) per a preparar la proposta a la Comissió Europea.

 

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Rosa García

©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç

 

 

Llista d'enllaços: