Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

PUBLICACIÓ EN EL DOGV DE LA CONVOCATÒRIA D’AJUDES PER A LA REQUALIFICACIÓ DEL SISTEMA UNIVERSITARI.

  • 13 de setembre de 2021
CONVOCATORIA D’AJUDES  PER A LA REQUALIFICACIÓ DEL SISTEMA UNIVERSITARI.

Ha sigut publicada en el DOGV Num. 9132 / 21.07.2021

Concessió directa de subvencions a les universitats públiques per a la requalificació del sistema universitari espanyol. Aquest Reial decret concedeix a la Universitat de València una subvenció nominativa per import de 15.603.711 € amb càrrec del Pressupost de Despeses del Ministeri d’Universitats, distribuïda en tres anualitats amb un import de 5.201.237€ per anualitat.

Resolució del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen ajudes per a la requalificació del sistema universitari

 

El Reial decret 289/2021, de 20 d’abril (BOE de 22 d’abril de 2021), regula la concessió directa de subvencions a les universitats públiques per a la requalificació del sistema universitari espanyol. Aquest Reial decret concedeix a la Universitat de València una subvenció nominativa per import de 15.603.711 € amb càrrec del Pressupost de Despeses del Ministeri d’Universitats, distribuïda en tres anualitats amb un import de 5.201.237€ per anualitat , que s’ha de destinar a la convocatòria del concurs per a concedir un mínim de cent nou ajudes en les modalitats previstes en el Reial decret esmentat i en l’ordre de concessió:

 

a) Ajudes Margarita Salas per a la formació de doctors joves.

b) Ajudes per a la requalificació del professorat universitari funcionari o contractat.

c) Ajudes María Zambrano per a atraure talents de l’àmbit internacional.

 

Aquestes ajudes s’emmarquen en l’Instrument Europeu de Recuperació i es plasmen en el component 21 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència: «Modernització i digitalització del sistema educatiu». En concret, i pel que es refereix a les inversions, amb aquestes es vol, d’una banda, requalificar el sistema universitari espanyol i, d’una altra, la modernitzar-lo i digitalitzar-lo.

LINK A GUIA I FORMULARIS (Actualitzat el 8/setembre)

Extracte de la Resolució de 2 de juliol de 2021, del Rectorat de la Universitat València, per la qual es convoquen ajudes per a la requalificació del sistema universitari espanyol. [2021/7843]

Enllaç a la publicació en el DOGV