Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOSALUD VLC Health&I Day

  • 30 de setembre de 2022
INNOSALUD VLC Health&I Day
INNOSALUD VLC Health&I Day

Els projectes finalistes d’INNOSALUD participen a VLC Health&I Day el pròxim 20 d'octubre del 2022.

El pròxim 20 d'octubre del 2022 se celebrarà a València l'esdeveniment VLC Health&I Day, una iniciativa liderada per Innosalud, Bioval i Innotransfer, com a representants del clúster empresarial bio de la Comunitat Valenciana, universitats, parcs científics i centres d'investigació sanitària.

VLC Health&I Day concentrarà a inversors, empreses i institucions valencianes per a impulsar la investigació, la innovació i l'emprenedoria en l'àrea sanitària. Es tracta d'una trobada entre els principals agents de l'ecosistema regional que té com a objectiu facilitar la seua connexió. L'esdeveniment se celebrarà en el Biohub, de la Marina de València.

Durant la jornada tindrà lloc una competició en la qual deu startups valencianes del sector sanitari, entre les quals es troben els projectes finalistes d’INNOSALUD, presentaran els seus projectes enfront de diferents fons d'inversió. A continuació, es premiarà al projecte que haja realitzat la millor presentació davant els inversors. Per part de la Universitat de València es presentarà el projecte R-Drugs sobre el reposicionament d'un fàrmac per al tractament de l'atròfia muscular espinal, que està promogut per Rubén Artero Allepuz i Piotr Konieczny, de l'Institut Universitari de Biotecnologia i Biomedicina (BIOTECMED).

A més a més, VLC Health&I Day comptarà també amb presentacions de grans experts en matèria d'R+D+i en salut, procedents d'universitats i centres d'investigació sanitària, que exposaran projectes líders en innovació. Així mateix, també participaran empreses de la Comunitat Valenciana protagonistes de l'emprenedoria en el sector sanitari.

En la celebració de VLC Health&I Day col·laboraran entitats com BIGBAN Inversors Privats, BIOHUB VLC i Startup València. L'esdeveniment està cofinançat per la Direcció General d'Emprenedoria de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

INNOSALUD, una de les iniciatives que lideren VLC Health&I Day, té com a missió facilitar la valorització i transferència de resultats d'investigació del sector salut al teixit productiu i a la pràctica clínica. És un programa organitzat per totes les universitats públiques valencianes, els centres d'investigació sanitària i el CSIC en la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa professional està coordinada per la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la I+D+i RUVID.

En la III Edició d’INNOSALUD, que ha tingut lloc des de setembre de 2021 fins a juny de 2022, han participat un total del 22 projectes innovadors procedents de les entitats participants, que han rebut un programa formatiu específic en emprenedoria en el sector salut. El pròxim 20 d'octubre, els projectes finalistes d’INNOSALUD tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant un panell d'inversors en l'esdeveniment VLC Health&I Day.

L'assistència a VLC Health&I Day és gratuïta previ registre abans del 16/10/22, a través del següent enllaç: https://vlchealth.com

Més informació sobre INNOSALUD: https://www.innosalud.net/

Llista d'enllaços: