Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Enquesta Fit Forthem

  • 6 d’octubre de 2021
Enquesta Fit Forthem

L'Aliança Universitària FORTHEM està desenvolupant el projecte titulat "Foment de la transformació institucional de les polítiques d'I + I en les universitats europees” amb l'objectiu de transformar la investigació i la innovació. Per a això, hem dissenyat aquesta Enquesta dirigida a tota la comunitat universitària (professors, estudiants, investigadors i personal administratiu) de les Universitats FORTHEM.

L'equip del projecte FIT FORTHEM (https://www.forthem-alliance.eu/fit-forthem/)  necessita la teua col·laboració. Només seran uns 15 minuts del teu temps per a completar una enquesta (https://encuestas.uv.es/index.php/315427), i ajudar-nos compartint la teua opinió.

El nostre objectiu és conèixer l'opinió de la comunitat universitat sobre alguns assumptes claus. En concret, sobre la internacionalització de la ciència, la seua transferència i comunicació a la societat i les condicions laborals del personal de la universitat.

 

Conèixer la teua visió contribuirà a establir una estratègia i millorar en aquests àmbits. Els resultats seran anònims i accessibles una vegada finalitzada aquesta tasca en la web del projecte. L'enllaç romandrà actiu fins a 31/12/2021.

 

Pots compartir l'enllaç amb companys d'aquesta i altres universitats sense problema. Quantes més opinions reunim, més precisa serà la nostra informació.

 

Gràcies per la teua col·laboració.

Llista d'enllaços: