Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Investigadora

III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - Nota informativa

  • 6 de juliol de 2017

Nota informativa sobre el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria de la III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs».

Una vegada publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 5 de juliol de 2017 l’extracte de la Resolució de 30 de juny de 2017, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoca la III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs», d’acord amb el que estableix la base 9.5. de l’esmentada convocatòria i tot considerant el que disposa l’apartat tercer de la Resolució de 8 de juny de 2017, del Rectorat de la Universitat de València, pel qual es declara inhàbil el mes d’agost de 2017 als efectes del còmput de tots els processos administratius subjectes a termini convocats per aquesta universitat, s’informa les persones interessades que el termini de presentació de sol·licituds de participació en la convocatòria de la III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» finalitzarà el pròxim 2 de setembre de 2017.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies