Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornada informativa sobre el programa europeu COST

  • 4 de març de 2021
Jornada informativa sobre el programa europeu COST

Lloc: Internet. Data: 20 d'abril de 2021.

El 20 d’abril de 2021 tindrà lloc en línia una jornada informativa sobre el programa anomenat Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia i conegut com a COST, organitzada pel Ministeri de Ciència i Innovació i l’Oficina Europea de la FECYT.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les accions COST, informar de les novetats del programa en relació amb Horitzó Europa, i promoure la participació de científics i científiques espanyols.

Les accions COST constitueixen un instrument de coordinació entre investigadors de distints països europeus que ja compten amb finançament nacional per als seus projectes d'investigació. COST sufraga les despeses d’aquesta coordinació, com ara seminaris, reunions de coordinació, estades científiques de curta durada, publicacions, etc.

El personal investigador interessat pot consultar la informació sobre la jornada i la corresponent inscripció en aquest enllaç.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç