Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Revisió de propostes ERC Consolidator Grants

  • 16 de desembre de 2021
Revisió de propostes ERC Consolidator Grants

Servei ofert per la FECYT per a les sol·licituds en marxa de projectes ERC Consolidator de qualsevol panel d’avaluació.

L’Oficina Europea de la FECYT ha obert el seu servei de revisió de propostes per a les investigadores i investigadors que estan preparant una proposta de projecte per a la convocatòria Consolidator Grants del Consell Europeu de Recerca (ERC), pertanyents al programa marc europeu Horitzó Europa. La convocatòria tancarà el termini el 17 de març de 2022.

Recordem que les Consolidator Grants són unes beques prestigioses basades en l’excel·lència de la investigadora o l’investigador i el seu projecte. Dotades amb un màxim de 2 milions d’euros per a un projecte de 5 anys (o prorrata), estan adreçades a investigadores i investigadors que van obtenir el seu doctorat entre 7 i 12 anys abans i que compten amb una trajectòria professional reconeguda.

Seran les Oficines Europees de les institucions les que gestionaran l’enviament, desprès de comprovar l’elegibilitat de l’investigador o investigadora i que la proposta es troba en un estat consolidat; per la qual cosa, el personal investigador de la Universitat de València interessat al servei de revisió de propostes s’ha de posar en contacte amb Rosa García, d’aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, en el correu sti.internacional@uv.es o el telèfon 96-3983621. El termini que tenim per a enviar les propostes a revisió és el 18 de gener de 2022 a les 17 h.

 

Eurorecerca