Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Taller de redacció de l'impacte en propostes d'H2020

  • 14 de novembre de 2019
Taller de redacció de l'impacte en propostes d'H2020

Lloc: Sala d'Actes de Rectorat de la Universitat de València. Data: 19 de novembre de 2019

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència i el Vicerectorat d'Investigació encoratgen el personal de la Universitat de València a participar al taller de redacció de propostes How to Write the Impact of a Horizon 2020 Proposal. El taller, que es desenvoluparà en anglès, se celebrarà el dimarts 19 de novembre a les 9 h. a la Sala d'Actes de Rectorat i tindrà una durada de 3,5 h.

Es tracta d'un taller pràctic centrat en un dels criteris clau per a l'avaluació de les propostes d'Horitzó 2020: l'impacte. L'objectiu n'és conèixer el concepte i abast del mateix, i proporcionar els investigadors i personal dedicat a la gestió les eines necessàries per a la redacció del contingut d'aquest apartat en les propostes de projecte. Serà impartit pel Dr. Sean McCarthy d'Hyperion Ltd. (www.hyperion.ie). El Dr. McCarthy ha participat en més de 60 projectes del programa marc europeu, sent en quatre d'ells el responsable de la preparació del Pla d'Ús i Difusió del Coneixement. Des de 1998 ha format més de 30.000 participants a 27 països i ha impartit cursos en més de 210 centres de recerca europeus.

Donat que es tracta d'un taller específic, es donarà prioritat a aquells que han treballat prèviament en la preparació d'alguna proposta del programa marc. Igualment, es tindrà en compte la motivació dels participants. Per a insciure's, cal omplir el questionari abans del dilluns 18 de novembre a les 15.00 h. L'adreça de contacte de la secretaria del taller és proah2020@uv.es

mciu_proa