Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria de ForestValue

  • 6 de novembre de 2017
Convocatòria de ForestValue

Convocatòria de ForestValue, el programa de recerca en bioeconomia forestal innovadora. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 23 de gener de 2018.

El programa de recerca ForestValue - Innovating forest-based bioeconomy ha publicat una convocatòria de propostes amb l'objectiu de contribuir a la transformació de l'economia global des d'una dependència dels materials fòssils i no renovables cap a una economia verda.

Es tracta de una convocatòria conjunta entre les agències nacionals que formen part de la xarxa, on cada país finança (segons la normativa nacional respectiva) els seus grups d'investigació dins els consorcis que participen amb èxit a la convocatòria transnacional. En el cas d'Espanya, l'organisme a càrrec del finançament dels organismes públics és el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat (MEIC) a través de la seua Agència Nacional d'Investigació.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operpromocion@uv.es, telèfon 96-3544100.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent-hi les normes nacionals de finançament dels països respectius, es troba al web següent:

https://forestvalue.org/joint-calls/joint-call-2017-jc-2017/

Temes convocats

La convocatòria donarà suport a projectes que aborden el desenvolupament o la prova de concepte d'estratègies, mètodes, processos o productes dissenyats per a promoure els boscos i les seues indústries, incloent-hi els respectius socis, comerciants, consumidors i usuaris finals, per a que siguen proveïdors competitius i eficients de productes i serveis sostenibles.

Consulteu la descripció completa en el text de la convocatòria.

Entitats elegibles

Són elegibles per part del MEIC els organismes de recerca sense finalitat lucrativa, segons la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional (APCIN) o equivalent. Màxim una entitat espanyola per proposta. Els investigadors principals no poden demanar finançament en dues convocatòries consecutives APCIN o equivalent.

Pressupost

El pressupost inicial del MEIC per al finançament de projectes sota aquesta convocatòria és de 500.000 euros.

Països participants

Finlàndia, Àustria, República Txeca, França, Alemanya, Irlanda, Letònia, Polònia, Eslovènia, Espanya, Suècia, Regne Unit, Noruega, Suïssa, Tunísia, Turquia, Argentina, Egipte i Jordània.

Consorci

Han de formar part com a socis del consorci del projecte un mínim de 3 entitats de 3 països elegibles diferents.

Final del termini i presentació de propostes

La presentació de propostes davant ForestValue segueix un procediment en dues fases, amb la presentació d'una proposta preliminar en un primer terme i, en cas de ser aprovada, la proposta completa en una data posterior. L'eina de presentació en línia estarà disponible en breu al web de la pàgina web de la convocatòria, mentrestant, es pot descarregar el model de formulari de presentació de propostes preliminars d'aquest enllaç.

El termini per a presentar-les acaba el 23 de gener de 2018 a les 13.00 h. CET.

Webinari informatiu

El proper 15 de novembre de 2017, ForestValue celebrarà un webinari informatiu i de cerca de socis. Més informació al seu web https://forestvalue.org