Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

I edició del Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València. Ampliat el termini d’inscripció fins al 26 de setembre.

  • 20 de setembre de 2017
Image de la noticia

Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

Si estàs interessat en rebre formació empresarial i desenvolupar una idea de negoci amb un equip multidisciplinar i sota la tutela d'un estudiant – tutor (ja seleccionat) i d'un empresari – mentor, apúntat al Programa e2: “Estudiante x Emprendedor” en la Universitat de València. Des de l’organització s’ha decidit ampliar el termini d’inscripció fins al 26 de setembre de 2017.

Els estudiants interessats hauran de presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en http://www.e2.cise.es/.

Més informació:

Tel.: 963983447

Correu electrònic: otri@uv.es

Servei d'Investigació i Innovació - Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria

Universitat de València