Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

IV Convocatòria d'ajudes per al foment de la col·laboració UV-LA FE - Presentación de manifestaciones de interés

  • 19 d’octubre de 2017
Image de la noticia

Anunci de l'inici de les fases del Programa VLC-BIOMED per al foment d'aliances entre personal investigador i professionals de la Universitat de València i del Hospital Universitari i Politècnic La Fe - Institut d'Investigació Sanitària La Fe (HUP/IIS La Fe)

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV conjuntament amb l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe-Institut d’Investigació Sanitària La Fe (HUP/IIS La Fe), convoquen un any més el Programa VLC-BIOMED, amb l’objectiu de fomentar aliances entre personal investigador/professional de la Universitat de València i de l'Hospital/IIS La Fe, per a impulsar la posta en marxa de projectes de recerca o d'innovació coordinada, que donen lloc a innovacions en l'àmbit de la salut (biomedicina, bioenginyeria i materials, psicologia mèdica, bioeconomía, aspectes ètics i legals, etc.).

En les seues tres edicions anteriors s'han generat nombroses noves col·laboracions entre investigadors i clínics, amb un total de 226 sol·licituds presentades i 71 iniciatives recolzades.

Com en edicions anteriors, el Programa es va a desenvolupar a través de diferents fases durant 2017 i 2018.

Ajudes per al desenvolupament de projectes en cooperació, subprogrames A i B

Per a aconseguir l'objectiu esmentat, la UV i l'HUP/IIS La Fe convocaran ajudes per al desenvolupament de projectes en cooperació, destinades, d'una banda, al suport d'accions preparatòries de nous projectes en col·laboració (Subprograma A) i, d'altra banda, al desenvolupament de projectes d'innovació i desenvolupament tecnològic conjunts basats en resultats o experiències preliminars ja contrastades i que mostren potencial de transferència al sistema sanitari o necessiten una validació clínica i/o tecnològica (Subprograma B).

Està prevista l’apertura del termini de presentació de sol·licituds el pròxim 14 de novembre de 2017.

Presentació de manifestacions d'interès

Amb l'objectiu de trobar el soci més adequat en l'altra entitat, s'obri un termini de presentació de Manifestacions d'Interès, del 17 d'octubre al 7 de novembre de 2017, tots dos inclusivament..

El personal investigador/professional d'ambdues entitats que requerisquen d'un soci en l'altra entitat, podran emplenar les seues Manifestacions d'Interès a través de la pàgina web VLC BIOMED - Idees descrivint breument la idea i el perfil de soci que es necessita i podran, a més, revisar les idees publicades que cerquen soci en l'altra institució.

Amb les manifestacions rebudes, es farà una cerca entre els investigadors/professionals d'ambdues entitats i es concertaran reunions bilaterals (reunions one-to-one) a celebrar el dia de la Jornada de Cooperació UV-La Fe.

IV Jornada de Cooperació UV-LA FE

El 13 de novembre de 2017, en l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, es celebrarà la IV Jornada de Cooperació UV-La Fe, amb l’objectiu de facilitar l'establiment de noves aliances i el desenvolupament de nous projectes en col·laboració.

Durant la Jornada es realitzaran reunions bilaterals (reunions one-to-one) programades entre personal investigador d'ambdues entitats, i s'oferirà la possibilitat de concertar noves reunions amb els diferents ponents i/o participants.

Contacte: vlc-biomed@uv.es

Més informació sobre el programa d'ajudes, convocatòries, introducció de manifestacions d'interès, etc.: VLC BIOMED - Ajudes

Llista d'enllaços: