Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Investigadora

Programa CIEN del CDTI: iniciativa per a la recerca de socis i convocatòria 2016

iniciativa per a la recerca de socis i convocatòria 2016

Diverses Plataformes Tecnològiques Espanyoles han engegat, un any més, una iniciativa encaminada a promoure projectes en col·laboració per a la Convocatòria CIEN del CDTI, oberta fins al pròxim 22 de juliol.

L'objectiu de la iniciativa és promoure la creació de consorcis, mitjançant l'intercanvi d'idees de projecte i la cooperació intersectorial i multidisciplinària, que anime a la participació en aquesta convocatòria. En els dos últims anys, a través d'aquesta iniciativa es van intercanviar més de 60 d'idees de projecte i es van rebre més de 250 sol·licituds de consulta i contacte. L'activitat està oberta a grans empreses, pimes, centres tecnològics, universitats, centres públics de recerca, etc.

A través d'aquest enllaç es poden consultar les idees publicades, a fi de valorar la participació en alguna, enviar mostres d'interès a l'entitat proponent de la idea o bé afegir noves idees. En el cas d'existir algun interès de col·laboració o publicació d'idees, remeteu un correu a l'OTRI, perquè faça l'oportuna difusió entre les diferents Plataformes Tecnològiques participants.

La convocatòria CIEN, va dirigida a la realització de grans projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental realitzat per empreses en consorci, explicant, almenys amb un 15% del pressupost per a la subcontractació a universitats i organismes de recerca.

Per a la subcontractació de la universitat, on és necessària la subscripció d'un contracte, es prega contactar amb l’OTRI com més prompte millor. Es recomana, en qualsevol cas, que es comunique l'interès a participar com més prompte millor.

Data d'actualització: 13 de juny de 2016.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies