Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Taller de preparació de propostes de l'ERC

  • 22 de maig de 2018
Taller de preparació de propostes de l'ERC

Lloc: Carrer Serpis, 29, Edifici INTRAS, planta baixa, sala multiús. Campus de Tarongers de la Universitat de València. Data: 5 de juny de 2018.

El punt de contacte nacional del Consell Europeu de Recerca (ERC, per les sigles en anglès) a Espanya, Esther Rodríguez, de l'Oficina Europea - FECYT, impartirà un taller gratuït de preparació de propostes el proper 5 de juny de 2018 al Campus de Tarongers de la Universitat de València.

Recordem que el Consell Europeu de Recerca és l'organisme encarregat de gestionar les subvencions del pilar de Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020 anomenades Advanced Grant i Starting Grant, entre d'altres.

El taller inclou la possibilitat de celebrar entrevistes bilaterals de revisió de propostes de les persones inscrites al taller que així ho sol·liciten, abans del 31 de maig (places limitades). Les entrevistes tindran una durada aproximada de 15 minuts.

L'esdeveniment l'organitza RUVID (Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D) amb la col·laboració de l'Oficina Europea de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat).