University of Valencia logo Logo del portal

  • Investigadora

Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2017

 Programa VLC-Bioclínic 2017

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV, conjuntament amb l’INCLIVA, convoquen el Programa “VLC-Bioclinic 2017”, Subprograma A i Subprograma B, de concessió d’ajudes per a projectes d’investigació en cooperació entre investigadors d’amb dues entitats.

S’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2017, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA. Es tracta d’ajudes destinades al cofinançament de projectes d’investigació translacional conjunts, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, co-dirigits per personal investigador de la Universitat de València i personal investigador/professional de l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA, en els quals es requerisca la col·laboració multidisciplinària entre investigadors i investigadores de perfil biomèdic i personal investigador de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria, de perfil no biomèdic

Es convoquen dues línies d'ajudes:

  • Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions exploratòries per a la formulació de nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA, amb un finançament màxim de 4.000 €/proposta i per a un total de 10 projectes.
  • Subprograma B. Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors, basats en uns resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut, amb un finançament màxim de 10.000 €/proposta i per a un total de 4 projectes.

Destinataris

La convocatòria va dirigida a personal investigador de la UV i de l’INCLIVA, les sol·licituds dels quals hauran de tindre, al menys, dos Investigadors Principals, un de cada entitat.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 28 de juliol i finalitzarà el pròxim 20 de setembre de 2017, ambdós inclosos.

Més informació:

www.vlc-bioclinic.es

http://www.incliva.es/ayudas-a-la-investigacion

Last update: July 27th, 2017.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy