Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant de la UV

Primer període d’inscripció. Proves oficials de valencià, Junta Qualificadora

Primer període d’inscripció. Proves oficials de valencià, Junta Qualificadora

Període de l'esdeveniment: De 27 de març de 2017 a 21 d'abril de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Avinguda de Campanar, 32, València

 
Descripció:

Tal com es va comunicar oportunament, els membres de la comunitat universitària tenen diverses oportunitats per a examinar-se de coneixements de valencià i acreditar-ne les competències. Les dues properes són les convocatòries de maig-juny i novembre de les proves de certificació de valencià que celebra la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de la Generalitat Valenciana <http://www.ceice.gva.es/va/web/jqcv/inicio> per poder obtenir la certificació dels nivells A2, B1, grau mitjà (C1) i grau superior (C2).

La Junta Qualificadora inicia, del 27 de març al 21 d’abril de 2017, el primer període d’inscripció a les proves de certificació. Les persones que s’inscriguen en aquest primer període podran presentar-se tant a la convocatòria de juny com a la de novembre. En l’enllaç del web de la Junta Qualificadora <http://www.ceice.gva.es/va/web/jqcv/inicio> teniu tota la informació sobre la inscripció i sobre els horaris i les seus en què se celebren les proves de certificació.

Tots seguit, us fem un resum sobre el procediment d’inscripció. N’hi ha dos:

- De manera presencial, caldrà que empleneu l’imprès que podeu descarregar des d’aquest enllaç <http://www.ceice.gva.es/ca/web/jqcv>, haureu de pagar les taxes corresponents (A2 i B1, 20,40€, grau mitjà (C1) i grau superior (C2), 25,50€) i caldrà que presenteu la sol·licitud, durant el termini indicat, en el registre de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport o en qualsevol dels llocs previstos en la legislació de procediment administratiu.

- De manera electrònica, si teniu document d’identitat amb certificat electrònic o signatura electrònica de l’Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana, podreu fer tot el procés d’inscripció i pagar les taxes de manera telemàtica seguint aquest enllaç <http://www.ceice.gva.es/polin/val/jqcv/solicitud.html>. Recordeu que els aspirants que s’inscriguen completament amb signatura electrònica tenen una bonificació del 10% de la taxa.

Una vegada enllestit, tant un procés com l’altre, només caldrà que us presenteu a fer les diverses fases de les proves les dates indicades amb el resguard d’inscripció i el document d’identitat.

Recordeu que la comunitat universitària té a l’abast, per dur a terme la preparació dels nivells de certificació, diversos mitjans com són l’autoaprenentatge <http://www.spluv.es/cal> o els grups de conversa de valencià <http://www.spluv.es/conversa>, sobre les ofertes dels quals podeu informar-vos als centres d’autoaprenentatge de llengües <http://www.uv.es/uvweb/servei-politica-linguistica/ca/serveis-pdi/adreces-horaris-cal-1285951317957.html> dels campus de la Universitat de València.

 
Organitza:

Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

http://www.ceice.gva.es/ca/web/jqcv

 

Contacta: jqcv@gva.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies