Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Tutories personalitzades de valencià a partir del nivell B1 per al PDI

El Servei de Política Lingüística ofereix al PDI de la Universitat de València tutories personalitzades per a l’adquisició dels nivells a partir del B1. Les tutories es basen en el sistema d’autoaprenentatge. L’aprenent té assignat un tutor o tutora que l’assessora i en fa un seguiment, cosa que li permet resoldre dubtes, corregir exercicis i textos, etc.

Les tutories s’adapten a l’horari canviant del PDI, que pot començar-les i acabar-les segons la seua disponibilitat horària personal. A més, el programa s'adequa als continguts previstos en les proves d’acreditació per a obtenir el certificat de valencià que expedeix el Servei de Política Lingüística (CIEACOVA) i la Generalitat (JQCV). Aquest servei és totalment gratuït i sol·licitar-lo comporta l'acceptació d'aquestes normes.

Qui pot sol·licitar-ho?

El PDI de la Universitat de València.

Quan puc sol·licitar-ho?

De setembre a maig.

Quant duren les tutories?

20 sessions de 20 minuts una vegada a la setmana.

On?

Als centres d’autoaprenentatge de llengües (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna, els Tarongers) i a la seu del Servei de Política Lingüística (els Tarongers).

Com puc sol·licitar-ho?

» Sol·liciteu una tutoria.

 

Voleu assistir a cursos de valencià o a grups de conversa?

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies