Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

NOVETATS:

» ATENCIÓ: L’Ordre 3/2020 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport deroga, amb efectes d’11 de febrer de 2020, l’Ordre 17/2013 que facultava les universitats valencianes a expedir el Diploma de Mestre de Valencià i els certificats de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià i en llengües estrangeres. La disposició transitòria primera de l’Ordre 3/2020 permet registrar els diplomes de Mestre de Valencià i els certificats de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià (però no els de llengües estrangeres) fins a l’11 de febrer de 2021.

El Diploma de mestre de valencià és una titulació que habilita per a la docència de valencià en l'ensenyament no universitari.

El Servei de Política Lingüística expedeix el Diploma de mestre de valencià a sol·licitud de les persones interessades i prèvia la comprovació del compliment dels requisits.

Requisits:

Acreditar el nivell C2 de valencià.

Itineraris:

» Haver superat unes assignatures específiques dels departaments de Filologia Catalana o Didàctica de la Llengua i la Literatura.
» Haver superat el curs específic que ofereix el Servei d’Extensió Universitària i tindre la Capacitació per a l’ensenyament en valencià.

Més informació:

» Diploma de mestre de valencià

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies