Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

El Servei de Llengües i Política Lingüística convoca les proves DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 en col·laboració amb l’Instituto Cervantes. Són títols oficials, acreditatius del grau de competència i domini del castellà, que atorga l'Instituto Cervantes en nom del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport espanyol.

Qui s’hi pot matricular?

Persones alfabetitzades de qualsevol edat, encara que les proves estan elaborades per a majors de 16 anys.

Quant costa?

  • A2: 130 €
  • B1: 160 €
  • B2: 190 €
  • C1: 205 €
  • C2: 220 €

Quina validesa tenen?

Són reconeguts per la Universitat de València i per totes les institucions acadèmiques i organismes administratius de l’Estat espanyol per a acreditar coneixements de castellà.

Quan són les proves?

Hi ha diverses convocatòries durant tot l’any. Consulteu més avall les convocatòries en què participa la Universitat de València.

Més informació

Entreu al web del DELE si voleu més informació sobre les proves. Feu clic en el nivell per veure'n l'estructura i els continguts:

Convocatòries de 2021


DATA I HORA TERMINI D'INSCRIPCIÓ NIVELLS
22 maig (9 h) TANCAT A2, B1, B2, C1, C2
9 jul. (9 h) TANCAT A2, B1, B2, C1
13 nov. (9 h) TANCAT
Fins al 6 d'oct.
A2, B1, B2, C1, C2

Abans de les proves s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites amb informació sobre les hores i les aules dels exàmens.

Matrícula

Feu la matrícula en línia. 

Qualificacions, revisions i certificats

Aproximadament tres mesos després de la realització d'una prova, l'Instituto Cervantes informarà el candidat, a través de l'adreça electrònica que conste en la seua inscripció, de la publicació de les notes. El candidat podrà accedir als resultats, sol·licitar una revisió de la prova i, si ha resultat apte, descarregar-se una certificació electrònica oficial del diploma DELE, tot mitjançant l'accés restringit del portal de l'Instituto Cervantes.