Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

2a sessió del Club de Lectura al CAL de Blasco Ibáñez

  • 17 de desembre de 2021

Divendres parlàrem d'El café de la granota al Club de Lectura en valencià dels CAL

Aquest Club té com a objectiu proposar-vos llibres en valencià, perquè sabem que la lectura és una font fantàstica de plaer i alhora d'aprenentatge, i proporcionar-vos, al Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez, un espai dinàmic on comentar les vostres impressions dels llibres llegits. En el Club coneixereu altres persones que també estudien o practiquen el valencià i exercitareu tant la comprensió lectora com l'expressió i la interacció orals, a banda d'ampliar el vocabulari i conèixer més la cultura valenciana.

En la primera sessió del Club acordàrem llegir El café de la granota, de Jesús Moncada, que comentàrem en la segona sessió, el passat divendres 17 de desembre. Per a la tercera sessió, que serà el divendres 28 de gener, hem acordat que llegirem El retorn de l'hongarès, d'Anna Moner.

Les pròximes lectures i dates s'aniran acordant a mesura que progresse el Club. El CAL de Blasco Ibáñez estarà tancat als usos normals (assessorament, estudi autònom, préstec de material, etc.) mentre duren les reunions del Club de Lectura.

Per a més informació, podeu escriure un correu a cal.blasco@uv.es.