Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

El Servei de Política Lingüística ofereix tallers d'iniciació i grups de conversa en alemany al Centre d'Autoaprenentatge de Llengües dels Tarongers, un recurs d’aprenentatge que us permetrà millorar la pronúncia i la fluïdesa, consolidar les estructures gramaticals i ampliar el vocabulari.

Recomanem els grups de conversa a aprenents que volen dedicar un temps de manera regular a parlar alemany en diferents situacions comunicatives, amb activitats variades, sobre diversos temes, en un ambient distès i motivador. Els grups estan formats per no més de 15 persones que tenen un domini de l’alemany semblant i volen assolir el mateix nivell.

Per a inscriure’s només cal tindre una formació mínima i dominar un vocabulari bàsic d’alemany. Us recomanem que si no heu estudiat mai alemany treballeu als nostres centres d’autoaprenentatge de llengües (CAL) fins a assolir un nivell inicial.

Tots els grups de conversa són dinamitzats per una persona amb formació lingüística que s’encarrega de proposar i dirigir les activitats i fer les correccions, recomanacions i explicacions pertinents per tal que els aprenents milloren la seua expressió oral.

No s'expedeix certificat d'assistència ni d'aprofitament dels grups de conversa.

Taller d'iniciació A1

Taller d'iniciació A2

B1

B2

No té requisit previ Ja teniu l’A1 Ja teniu l’A2 Ja teniu el B1

Inscripció

Del 2 al 20 de setembre de 2019 i de manera presencial al CAL dels Tarongers, s'ha de demanar cita per a la inscripció i aportar un dels documents d'identificació següents:

- carnet de la Universitat
- resguard de la matrícula
- carnet del col·lectiu AlumniUV

Durant les inscripcions, que tindran lloc en la cita que us assignaran entre el 2 i el 20 de setembre de 2019, de dilluns a dijous i en horari de 9 del matí a 5 de la vesprada, s'ha d'aportar el certificat de nivell exigit (segons el que estableix la Taula d'equivalències d'acreditació de llengües L2 de la Universitat de València) o realitzar una prova diagnòstica.

Tot seguit, buscareu en els horaris el nivell que voleu aconseguir i se us dirà si hi ha places lliures en el grup que us interessa. Si n’hi ha, formalitzareu la matrícula. Recordeu que els nivells de grups de conversa són un objectiu. Són els nivells que cada grup ajuda a assolir. El requisit és el nivell immediatament anterior. Així, un grup de nivell B1 ajuda a aconseguir aquest nivell, i implica que heu de tenir un A2 consolidat; el mateix raonament s'ha d'aplicar a la resta dels nivells.

La taxa de matrícula és de 15 € per als estudiants i de 20 € per a la resta de la comunitat universitària (PDI, PAS i membres del col·lectiu Alumni UV). Aquesta taxa es pagarà als centres d'autoaprenentatge mitjançant targeta bancària amb la supervisió dels operadors de centre. Finalment, l’operador/a us inscriurà oficialment al grup.

Els grups de conversa començaran el 23 de setembre de 2019.

Aquest procediment de matrícula continua vigent i obert durant tot el curs acadèmic i us hi podreu inscriure si hi ha places lliures en el grup escollit. Caldrà que hi porteu algun dels documents d’identificació esmentats abans. Si voleu apuntar-vos a un taller d'iniciació a la llengua alemanya nivell A1 no cal fer la prova de nivell, ja que aquest taller és per als principiants absoluts.

Si una persona té tres faltes consecutives en un grup de conversa, la donarem de baixa, fet que li comunicarà el Servei de Política Lingüística mitjançant un missatge de correu electrònic. Si de nou vol inscriure's en el grup de conversa, haurà de tornar a pagar la taxa corresponent, en el cas dels grups d'anglès, francès i alemany.

Grups del curs 2019/2020

CAL dels Tarongers

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
10 – 11 h        
11 – 12 h   A1   A1
12 – 13 h        
13 – 14 h        
14 – 15 h   B1   B2
15 – 16 h   A2   A2

CAL de Blasco Ibáñez

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
12 – 13 h A1   A1  
13 – 14 h        
14 – 15 h        
15 – 16 h A2   A2  

Voleu grups de conversa de valencià, anglès, francès o italià?

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies