Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Cursos de llengües

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística (SPL), organitza cursos d'anglès al lloc de treball. Tenen una durada de 90 h i l'horari de les sessions és de 14.15 a 15.45 h. Per a poder-s’hi inscriure cal acreditar el nivell anterior al qual se sol·licita. En cas d’assistir al 80% de les classes, el SPL retornarà el 100% de l'import del curs. No se subvencionen les taxes d'obertura d'expedient, de primera matrícula i de drets d'inscripció o similars, si n'hi ha.

Més informació i inscripció: www.centreidiomes.es.

A més, oferim ajudes per a la realització d'altres cursos d'anglès al Centre d'Idiomes, a les escoles oficials d’idiomes i al British Council. També per a fer cursos d’altres idiomes i per a la realització de proves d’acreditació. Ací en teniu tota informació.

Voleu cursos de valencià, francèsalemany o altres llengües?

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies