Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Cursos de llengües

L'objectiu del Taller de Docència en Valencià és millorar la competència oral del PDI que fa classes en català, pel que fa a la fluïdesa i la coherència, i amb atenció a la terminologia, la pragmàtica, la retòrica i l'oratòria. És a dir, s’hi treballaran qüestions que van més enllà de les gramaticals i lèxiques, com ara la capacitat de resposta improvisada, la por escènica, la falta d'adequació en l'àmbit docent, etc.

Aquesta activitat consisteix en sessions orals de 60 minuts en què els PDI participen activament amb exposicions explicatives sobre les matèries que imparteixen, exposicions que els serviran de pràctica per a millorar les seues classes. Al llarg del curs, cada assistent haurà de preparar exposicions orals de 15 minuts de durada davant dels seus col·legues i del tècnic lingüístic. En acabar, aquest i la resta d'assistents faran els comentaris i correccions que consideren oportuns.

Els professors interessats a participar-hi han de tenir un nivell mínim certificat de B2 i docència assignada en valencià. Les sessions del taller tindran lloc als CAL.

El nombre de places és limitat: els grups seran d’un màxim de huit persones per taller i un mínim de cinc inscrits. Les sessions es podran dur a terme sempre que hi haja un mínim de quatre persones.

Les inscripcions cal fer-les presencialment al CAL (Aulari Nord, planta baixa) en horari d’atenció al públic. La matrícula estarà oberta durant el curs acadèmic si hi ha places lliures.

Tallers de docència en valencià
Dilluns Dimecres
9.00 - 10.00 h 13.00 - 14.00 h

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies