Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

El Servei de Política Lingüística ofereix al PDI de la Universitat de València tutories personalitzades per a l’adquisició dels nivells a partir del B1. Les tutories es basen en el sistema d’autoaprenentatge. L’aprenent té assignat un tutor o tutora que l’assessora i en fa un seguiment, cosa que li permet resoldre dubtes, corregir exercicis i textos, etc.

Les tutories s’adapten a l’horari canviant del PDI, que pot començar-les i acabar-les segons la seua disponibilitat horària personal. A més, el programa s'adequa als continguts previstos en les proves d’acreditació per a obtenir el certificat de valencià que expedeix el Servei de Política Lingüística (CIEACOVA) i la Generalitat (JQCV). Aquest servei és totalment gratuït i sol·licitar-lo comporta l'acceptació d'aquestes normes.

Qui pot sol·licitar-ho?

El PDI de la Universitat de València.

Quan puc sol·licitar-ho?

De setembre a maig.

Quant duren les tutories?

20 sessions de 20 minuts una vegada a la setmana.

On?

Als centres d’autoaprenentatge de llengües (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna, els Tarongers) i a la seu del Servei de Política Lingüística (els Tarongers).

Com puc sol·licitar-ho?

» Sol·liciteu una tutoria.

 

Voleu assistir a cursos de valencià o a grups de conversa?

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies