Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

AVÍS

– Les persones que necessiten amb urgència el certificat de la CIEACOVA de les proves de gener de 2020 poden passar a retirar-lo per la consergeria de l'edifici Beatriu Civera, planta baixa, en horari de 9 h a 14 h de dilluns a divendres. A tal fi, serà imprescindible identificar-se amb el document d'identitat o passaport originals. Atesa l'actual crisi sanitària i a fi d'evitar riscos innecessaris, us demanem encaridament que ajorneu la retirada del vostre certificat si no el necessiteu urgentment.

– Suspeses les proves de maig-juny de la CIEACOVA. Més informació ací.

– CONSULTEU els resultats globals de les proves de la CIEACOVA de gener de 2020 i informeu-vos sobre l'obtenció del certificat.

El Servei de Política Lingüística realitza exàmens de certificació oficial de valencià (CIEACOVA) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, en col·laboració amb la resta d’universitats valencianes.

Qui s’hi pot matricular?

Els membres de la comunitat universitària en actiu que hagen complit els divuit anys abans de l'1 de gener de 2020. Posseir una adreça electrònica amb domini @alumni.uv.es o formar part del col·lectiu Alumni no dona dret a inscriure-s'hi a les persones que no són personal o estudiant en actiu de la Universitat de València.

Quant costa?

La matrícula té un preu de 28 € que dona dret a la participació en una única convocatòria (taxa de 2020, es revisa anualment). El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació

Quina validesa tenen?

Les proves de la CIEACOVA són equivalents a les proves de la Generalitat Valenciana (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) i de les escoles oficials d'idiomes i a altres certificacions oficials de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Andorra, l’Institut Ramon Llull, la Universitat de les Illes Balears i les universitats catalanes.

Consulteu les certificacions de valencià que reconeix la Universitat de València.

Convocatòries i matrícula

La Universitat de València participa en la convocatòria de gener de la CIEACOVA. Consulteu més avall el calendari de les proves, les instruccions d’inscripció i matriculeu-vos-hi.

Més informació

Entreu al web de la CIEACOVA si voleu més informació sobre les proves i consulteu-hi els models de prova. Feu clic en el nivell per veure l'estructura i continguts de la prova i els criteris de correcció:

Convocatòria de maig/juny 2020


Com en anys anteriors, la Universitat de València no tenia previst participar directament en la convocatòria de maig/juny de la CIEACOVA. No obstant això, us informem que ha quedat suspesa sine die. Una vegada que es puguen reprendre les activitats presencials en les universitats es decidirà si es pot fer la convocatòria i quan.