Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

NOVETATS:

Mentre dure l’estat d’alarma, tots els tràmits burocràtics es faran per via telemàtica, mitjançant entreu.uv.es, o per correu electrònic, a spl@uv.es.

Si necessiteu un document imprès per fer qualsevol tràmit burocràtic amb el Servei de Política Lingüística ací podeu descarregar-vos els impresos de sol·licitud.

Recordeu que podeu lliurar els documents dirigits al Servei en el registre propi, en la nostra seu administrativa (Edifici Beatriu Civera, carrer del Serpis, 29, 46022, València), en qualsevol altre registre general de la Universitat de València, en qualsevol registre general de l’administració autonòmica valenciana i de l’administració general de l’estat i en els municipis i altres institucions públiques que s’hagen adherit al conveni amb l’administració general de l’estat.

Documentació administrativa

» Model de sol·licitud ordinària
» Sol·licitud d'obertura o de modificació de fitxa de tercer
» Sol·licitud d'exempció de tarifes
» Sol·licitud de devolució de tarifes

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies