Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Llista de Vídeos

Aprèn llengua i cultura romaneses des de casa. Tots els dijous del segon quadrimestre, amb Olimpia Mailat. Bine ați venit!

Sabeu en quina llengua podeu fer les vostres intervencions en l'aula, els treballs i els exàmens? Coneixeu quins són els vostres drets lingüístics? Si sou PDI, sabeu quines són les vostres obligacions? Descobriu tota la informació en el vídeo!

Vols parlar en altres llengües? En la nostra pàgina de Facebook pots contactar amb persones que parlen la llengua que vols practicar i que volen practicar les llengües que tu parles. Publica en el mur o contesta els posts de la comunitat. Parlem! www.facebook.com/llenguesuv.

En el desè i últim capítol de la primera temporada de Ben dit t'expliquem més sobre l'ús en valencià de la conjunció que sense preposició davant.

Visitem l'edifici Beatriu Civera i la seu del Servei de Política Lingüística i us presentem la Gramàtica zero, publicada per la Universitat de València.

En el novè capítol de Ben dit t'expliquem l'ús en valencià de la conjunció que sense preposició davant.

Visitem el Parc Científic i us presentem L’imperi de les dades: el big data, oportunitats i amenaces, de Xavier Duran, publicat per la Universitat de València.

En el vuitè capítol de Ben dit t'expliquem l'ús en valencià del complement directe, generalment sense a.

Continuem visitant el Col·legi Major Rector Peset i us presentem Els parlars valencians de Vicent Beltran i Carles Segura-Llopes, publicat per la Universitat de València.

En el setè capítol de Ben dit t'expliquem breument el bon ús en valencià de l'expressió anar a + infinitiu.

Visitem la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i us presentem Viure per a la ciència: les aportacions d'un biòleg excepcional, de Sydney Brenner, publicat per la Universitat de València.

En el sisè capítol de Ben dit t'expliquem breument com evitar l'ús en valencià de en/al + infinitiu, que indiquen temps, no causa.

Continuem amb la visita al Jardí Botànic i us presentem Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic, d’Andreu Escrivà, publicat per la Universitat de València.

En el cinquè capítol de Ben dit t'expliquem breument com evitar en valencià l'ús del gerundi de posterioritat, que és incorrecte.

Visitem el Jardí Botànic i us presentem la revista Mètode, publicada per la Universitat de València.

En el quart capítol de Ben dit  t'expliquem breument com utilitzar en valencià l'estructura haver-hi, en singular i sempre amb hi.

Visitem l'edifici de La Nau i us presentem la revista L'Espill, publicada per la Universitat de València.

En el tercer capítol de Ben dit t'expliquem breument com utilitzar en valencià les preposicions en per a localització.

Visitem la Capella de la Sapiència i us presentem Devots i descreguts: biologia de la religiositat, d'Adolf Tobeña, publicat per la Universitat de València.

En el segon capítol de Ben dit t'expliquem breument com utilitzar en valencià l'estructura preposició de més d'una síl·laba + relatiu el qual.

Continuem amb la visita a la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians i us presentem L’origen de les espècies, de Charles Darwin, publicat per la Universitat de València.

En el primer capítol de Ben dit t'expliquem breument com utilitzar en valencià l'estructura preposició + què relatiu. Visitarem la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians i presentarem Jugar a ser déus: els dilemes morals de la ciència, de Salvador Macip i Chris Willmott.

L'estudiantat de la Universitat de València ens explica per què estudien en valencià i anglès. Amb nosaltres, estudia plurilingüe!

Matricula't en el màxim d'assignatures en valencià i en anglès a la Universitat de València i suma el plurilingüisme al teu currículum acadèmic. No et quedes enrere!

Quarta part del Repte de les llengües, en què tres estudiants de la Universitat de València ens expliquen com es diuen diverses expressions en les seues respectives llengües maternes (valencià, romanès i irlandès).

Tercera part del Repte de les llengües, en què tres estudiants de la Universitat de València ens expliquen com es diuen diverses expressions en les seues respectives llengües maternes (valencià, romanès i irlandès).

Segona part del Repte de les llengües, en què tres estudiants de la Universitat de València ens expliquen com es diuen diverses expressions en les seues respectives llengües maternes (valencià, romanès i irlandès).

Primera part del Repte de les llengües, en què tres estudiants de la Universitat de València ens expliquen com es diuen diverses expressions en les seues respectives llengües maternes (valencià, romanès i irlandès).

Tria el màxim d'assignatures en valencià i en anglès i rep una educació plurilingüe a la Universitat de València! Com més contacte acadèmic tingues amb el valencià i l'anglès, més competències lingüístiques tindràs en acabar la carrera i més oportunitats laborals, ja que podràs exercir la teua professió en almenys tres llengües: valencià, anglès i castellà. A més, pots aprofitar per a acreditar els teus coneixements en aquestes llengües fent les proves de certificació. No et quedes enrere i quan et matricules a la Universitat tria els grups de docència en valencià i anglès, tria una educació valenciana i plurilingüe!

Desè capítol de Món de llengües: Aylin Yulianova, estudiant d'origen búlgar del grau en Bioquímica i Ciències Biomèdiques de la Universitat de València, ens dona dades i curiositats sobre la llengua i la cultura búlgares.

Novè capítol de Món de llengües: Elija Lutze, estudiant d'origen alemany del grau en Traducció i Mediació Interlingüística de la Universitat de València, ens dona dades i curiositats sobre la llengua i la cultura alemanyes.

Vuitè capítol de Món de llengües: Alina-Mihaela Chezan, estudiant romanesa del grau en Filologia Catalana de la Universitat de València, ens dona dades i curiositats sobre la llengua i la cultura romaneses.

Jia Hao ens explica una expressió en xinès (la seua llengua primera) relacionada amb l'àmbit acadèmic.