Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

VISITES DE BOMBERS AL CAMPUS DE BURJASSOT - PATERNA

  • 25 de febrer de 2022
Image de la noticia

El Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València, en col·laboració amb la dotació dels Parcs de Bombers de Burjassot i Paterna del Consorci Provincial de Bombers de València s'ha dut a terme diverses visites a diferents edificis del Campus de Burjassot – Paterna, amb l'objectiu de conéixer les instal·lacions, mitjans de protecció, tipologies i nivells de risc en general, aixi com, aquelles especificitats pròpies dels centres de campus universitari.

Aquestes visites tècniques permetràn la millora i l'establiment de nous protocols d'actuació i intervenció, davant les diferents situacions d'emergència que pogueren ocórrer al Campus de Burjassot – Paterna, a més de millorar la recepció i els accessos als  edificis, zonificant les àrees d'actuació en funció del tipus i ubicació del sinistre.

Aquesta iniciativa ha sigut gràcies a la col·laboració i interés de totes dues institucions, aixi com, al suport dels centres que han participat a les visites, que permetràn l'enfortiment, si cap, dels vincles de col·laboració de la Universitat de València i el Consorci Provincial de Bombers de València.

Les visites s'han dut a terme a la Facultat de Farmàcia els passats dies 10-14-17-21 i 23 de febrer, i a l'Edifici 4 de l'Àrea Empresarial del Parc Científic, el dia 15 de febrer.

En els pròxims mesos, estàn previstes la realització de més visites tècniques a la resta d'edificis del Campus de Burjassot – Paterna.