Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

A través del Servei de Prevenció i Medi Ambient, la Comissió de Riscos Psicosocials i el grup de treball constituït a tal fi  s'ha dut a terme la Tercera Avaluació General de Riscos Psicosocials de la Universitat de València.

Amb l'objectiu de donar a conéixer a la totalitat de treballadors i treballadores de la UV els resultats obtinguts hem realitzat un informe resumit amb les principals dades, que pot consultar-se en el següent document: Tercera Avalació de Riscos Psicosocials de la Universitat de València

Donar les gràcies a totes aquelles persones que han emplenat el qüestionari d'avaluació de riscos psicosocials, així com a les persones integrants de la Comissió de Riscos Psicosocials i Grup de Treball Istas.

La seua participació i labor ens ha permés obtindre la informació necessària per a realitzar la Tercera Avaluació General de Riscos Psicosocials de la Universitat de València.

Aquest informe ens permet disposar d'informació essencial per a continuar treballant per la seguretat i salut de tots i totes els treballadors i treballadores, així com per la promoció d'una organització més saludable.