Carrera professional

REENQUADRAMENT DE LA CARRERA PROFESIONAL SETEMBRE 2017

Resolució                                   Resolución

 

INFORMACIÓ GENERAL

Sol·licitud per al reenquadrament: Per a iniciar el procés de reeenquadrament en la carrera professional: clica en l'enllaç de la seu electrònica de la UV, ENTREU.

 

*********************************************************************************

INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LA CARRERA PROFESIONAL

A DATA 21 DE JUNY DE 2017.

Versió valenciana                             Versió castellana

**********************************************************************************

Per resolució de la Gerència de data 29 de maig de 2017, del Rectorat de la Universitat de València, s'inicia el procediment de sol·licitud d'incorporació al sistema de carrera professional horitzontal.

La resolució ha estat publicada en el tauler d'anuncis de la Universitat de València. Podeu accedir a una còpia punxant ací.

Termini: Aquest procés estarà disponible al llarg de 10 dies: des del 30 de maig  fins al 12 de juny de 2017, tots dos inclosos.

Sol·licitud per a l’enquadrament: Per a iniciar el procés d’enquadrament en la carrera professional: clica en l'enllaç de la seu electrònica de la UV, ENTREU.

Sol·licitud per a la renúncia:  Per a renunciar a l'enquadrament pot utilitzar el formulari en pdf que té ací.

Normativa reguladora

  • DECRET 186/2014, de 7 de novembre del Consell, pel qual es regula el sistema de carrera professional horitzontal i l'avaluació de l'acompliment, del personal funcionari de carrera de l'Administració de la Generalitat
  • Instrucció 4/2017 de Gerència sobre el procediment per a l'accés al sistema de carrera professional horitzontal.

          Versió valenciana                 Versió castellana

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies