En aquesta pàgina oferim informació a les persones interessades per les ofertes que enviem al Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF). 

El SERVEF tramitarà aquestes ofertes i remetrà a la Universitat els currículums de les persones preseleccionades. 

La Universitat de València nomenarà una Comissió Avaluadora que decidirà la selecció definitiva en la qual podran estar totes o part de les persones preseleccionades. També podrà declarar deserta la selecció si no hi ha cap persona que s'ajuste al perfil sol·licitat. 

Per a realitzar aquesta selecció, se sol·licitarà a les persones preseleccionades pel SERVEF un currículum acreditat. A més, podran ser cridades a realitzar una entrevista totes o algunes de les persones preseleccionades pel SERVEF, a criteri de la Comissió. 

Les persones que no hagen sigut preseleccionades pel SERVEF no podran formar part de la selecció, per la qual cosa no seran tingudes en compte les peticions o els currículums que ens arriben en aquest sentit, i no podran formar part de la llista de persones preseleccionades. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies