Logo de la Universitat de València Logo Servei de Recursos Humans PDI Logo del portal

Publicada convocatòria de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) per a l'acreditació a les figures de professorat ajudant doctor i contractat doctor.

  • 29 de novembre de 2022
Image de la noticia

El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 29 de novembre fins al 28 de desembre de 2022 (tots dos inclosos).

En el DOGV de data 28 de novembre s'ha publicat la Resolució de la presidenta de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva per la qual s'aprova la convocatòria corresponent a l'any 2022 d'avaluació per a la contractació de professorat a les universitats valencianes en les figures de professorat ajudant doctor, professorat contractat doctor i professorat d'universitat privada.

La tramitació d’aquest procediment es durà a terme a través de la plataforma d’avaluació ProfAvap, que es pot trobar en la pàgina web de l’AVAP, en l’apartat de «Professorat.

Durant aquest termini estarà disponible en l'Oficina Virtual de l’AVAP el simulador d'autoavaluació. Així, previ a la presentació de la sol·licitud, les persones interessades poden fer una simulació que els permet introduir en el formulari d'avaluació els mèrits avaluables per a obtindre una valoració orientativa, amb la finalitat de decidir si presentar la sol·licitud formalment per a la seua posterior avaluació per part de les comissions d'expertes i experts de AVAP.

Per a realitzar qualsevol consulta relativa a aquesta convocatòria podeu contactar amb AVAP en el telèfon 96 293 92 85 o a través del correu electrònic avap@avap.es.

Més informació