Logo de la Universdad de Valencia Logo Servicio de Análisis y Planificación Logo del portal

  • SAP

Recull de Dades Estadístiques de la Universitat de València del curs 2017-2018

  • 21 diciembre de 2018
Image de la noticia

Com cada any per aquestes dates, es publica una nova edició del Recull de Dades Estadístiques de la Universitat de València que es pot consultar en la pàgina http://www.uv.es/reculldedades.

L'edició actual inclou les dades consolidades del curs 2017-2018 i l'avanç de matrícula del curs 2018-2019 que s'actualitza setmanalment, a més s'han actualitzat les dades del nombre d'egressats del curs 2016-2017. Fins ara, les dades acadèmiques no estaven disponibles fins que finalitzava el curs i es completava la resta de la publicació. Amb les possibilitats que ens dona la publicació actual mitjançant informes webs i amb el objectiu de donar la informació més actualitzada possible, d'ara en davant es publicarà setmanalment les dades de matrícula del curs actual.

El Recull reuneix en 135 informes i 22 gràfics informació sobre: estudis de grau i postgrau (accés, matrícula, beques, programes d'intercanvi i pràctiques externes), postgraus propis (ADEIT), personal (PAS, PDI i Personal en investigació), investigació i transferència, Parc Científic, divulgació científica, cultura, esports, formació, pressupostos, biblioteca, espais, etc.

Les novetats d'aquesta edició són:

  • Incorporació de la comarca i municipi familiar dels estudiants de grau i postgrau (informes 1.2.14 i 2.1.7).
  • La informació de programes d'intercanvi es completa amb el tipus de programa (ERAMUS, Programes Internacionals i SICUE) a més del país d'origen del estudiants rebuts i el país de destí del estudiants enviats (apartat 2.5).
  • Incorporació de l'àrea de coneixement del PDI (informe 6.1.2).

Esperem que siga d'utilitat i us convidem a enviar-nos qualsevol suggeriment que considereu oportú.

» Pàgina del Recull de Dades Estadístiques