Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Apparella't, una app per a trobar parelles lingüístiques i aprendre valencià.

Si voleu practicar valencià d’una manera lúdica i social, feu intercanvis lingüístics!

 

» Descarregueu-vos l'app Apparella't, de la Plataforma per la Llengua, i busqueu una parella lingüística. L’aplicació mòbil, amb un funcionament semblant al d’aplicacions per trobar parella, farà més fàcil i entretingut trobar una persona amb qui formar una parella lingüística. Podràs aprendre o ensenyar valencià estigues on estigues, tant dins del domini lingüístic com arreu del món. Gràcies al geolocalitzador, trobaràs una persona voluntària que parla valencià fluidament i una d’aprenent que tinga coneixements bàsics i vulga adquirir fluïdesa.

» Quan trobeu una persona que s'ajusta a les vostres necessitats i interessos, poseu-vos en contacte i comenceu l'intercanvi de conversa. Podeu quedar a fer un cafè, xatejar, anar al teatre, al cinema, d'excursió, etc. Les activitats i el ritme són decisions vostres.

Al setembre i al gener organitzem una trobada de persones interessades en els intercanvis lingüístics: el Tastallengües. Si n’heu fet algun, si voleu trobar una parella lingüística o si simplement voleu conèixer persones de tot el món, acudiu-hi!

 

Si voleu una parella lingüística per practicar valencià, també podeu inscriure-vos al programa gratuït de Voluntariat pel valencià d’Escola Valenciana*.

  *Entitat externa a la Universitat de València, enllaç a títol informatiu
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies