Logo de la Universdad de Valencia Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

Activitats culturals en valencià

Si estàs aprenent valencià o simplement tens interès en la nostra cultura i en la nostra llengua pots participar en activitats culturals organitzades per diverses entitats, amb el suport del SPL, a prop dels campus de la UV. Aquestes activitats són gratuïtes o amb preus reduïts per a la comunitat universitària i per als membres del col·lectiu Alumni UV.

Pots informar-te’n al nostre mur de notícies o a la nostra agenda. A Facebook trobaràs una pàgina amb l’oferta de cinema en valencià i també te n’informarem a la nostra pàgina en Facebook i al nostre Twitter. També et mantenim informat de les nostres activitats i serveis a través del correu de la Universitat de València i de la llista de correu pròpia Escriu-me.

Amb aquestes iniciatives, el Servei de Política Lingüística pretén facilitar l’accés dels universitaris a unes activitats que contribueixen a la millora de les actituds lingüístiques i l’extensió de l’ús del valencià, i alhora col·laborar per promoure el coneixement del nostre patrimoni entre la comunitat universitària.

 

Voleu demanar una ajuda per a l'organització d'activitats de promoció de l'ús del valencià?

Voleu recursos per a aprendre valencià?
 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies