Logo de la Universdad de Valencia Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística (SPL), organitza cursos de valencià al lloc de treball. Tenen una durada de 90 h i l'horari de les sessions és de 14.15 a 15.45 h. Per a poder-s’hi inscriure cal acreditar el nivell anterior al qual se sol·licita. En cas d’assistir al 80% de les classes, el SPL retornarà el 100% de l'import del curs. No se subvencionen les taxes d'obertura d'expedient, de primera matrícula i de drets d'inscripció o similars, si n'hi ha.

Més informació i inscripció: www.centreidiomes.es.

A més, oferim ajudes per a la realització d'altres cursos de valencià al Centre d'Idiomes, a les escoles oficials d’idiomes i al Centre Carles Salvador. També per a fer cursos d’altres idiomes i per a la realització de proves d’acreditació. Ací en teniu tota informació.

 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies