Logo de la Universitat de València Logo Sindicatura de Greuges Logo del portal

XXII Trobada Estatal de Defensors Universitaris a la Universitat de Valladolid

  • 10 d’octubre de 2019
Assistents a la XXII Trobada Estatal de Defensors Universitaris

Del 2 al 4 d’octubre passat es va celebrar a la Universitat de Valladolid la XXII Trobada Estatal de Defensors Universitaris, a la qual van assistir la síndica de greuges i les vicesíndiques.

La Trobada va ser inaugurada pel rector de la Universitat de Valladolid, Antonio Largo Cabrerizo; el procurador del Comú de Castilla i León, Tomás Quintana López, i el president de la Conferència Estatal de Defensors Universitaris (CEDU), Antonio Ángel Ruiz Rodríguez.

La primera ponència va estar a càrrec de Juan Díez Ballesteros, de la Universitat d’Alcalá de Henares, i va tractar sobre “Prudència deguda vs actuacions intermèdies dels Defensors”.

El dijous, 3 d’octubre, Capitolina Díaz, de la Universitat de València, va tractar el tema “Gènere i carrera professional en la Universitat”, i José Antonio Tardío, de la Universitat d’Elx, va parlar sobre “La situació actual del reglament disciplinari: desigualtat de tracte entre estudiants”.

L’últim dia es va celebrar l’Assemblea General de la CEDU, en la qual es va procedir a la renovació dels òrgans de govern de l’associació i va ser elegida nova presidenta de la CEDU M. Cecília Gómez Lucas, defensora de la Universitat d’Alacant, a qui, des d’aquestes línies, volem donar la nostra enhorabona.