Logo UVFaculty of Social Sciences Logo del portal

Exposició Temps i Matèria

  • October 6th, 2020
Image de la noticia

El temps, una il.lusió. La matèria, l’única cosa tangible. És esta dualitat tan intrínsecament relacionada sobre la qual està basada l’exposició que ací presenten aquest grup d’artistes.

La seua història sembla estar també unida a aquests dos elements. El temps que ha passat des de la seua formació al voltant de la figura d’Enric Mestre, professor de l’Escola d’Arts i Oficis de València entre 1969 i 2001; i una matèria comú que els manté entrelligats al llarg del anys, la ceràmica.

Sobre aquests dos pilars es fonamenta una unió d’artistes de diferents generacions i orígens, dotant al grup d’unes característiques  úniques.

Junts han desenvolupat una trajectòria artística formada per una ampla varietat d’estils nascuts partint de la ceràmica, i en la qual destaquen 15 projectes expositius a Espanya, França i Japó, duts a partir de l’any 2005.

                                                                                                                                                                                                                          Teresa Aparicio

 

L'exposició estarà a la Sala Manuela Ballester de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, del 7 d'octubre al 27 de novembre de 2020. De dilluns a divendres de 10:00h a 12:00h i de 16:00h a 20:00h.

L'Aforament màxim per a visitar-la es de 4 persones.

 

Cartell