Logo UVFaculty of Social Sciences Logo del portal

La Facultat reprèn l'activitat docent semipresencial des de l'1 de març

  • February 23rd, 2021
Image de la noticia

La Universitat de València, previ acord amb la Conselleria d'Innovació, Universitats i Ciència i Societat Digital i la resta d'universitats públiques valencianes han acordat reprendre, a partir del dilluns 1 de març, el model de docència que cada universitat tènia previst, i aprovat, per a la docència del segon quadrimestre del curs 2020-2021.

Així mateix, a aquesta reunió, s’acordà també continuar aplicant el pla de contingència establert i implementat per cada universitat per seguir mantenint la seguretat als seues instal·lacions, preservant així la salut de la comunitat universitària. Podeu consultar la resolució al següent enllaç.

Per tant, us comuniquem que el proper dia 1 de març és reprèn la docència amb el format que estava previst per a aquest segon quadimestre. Això comporta que totes els classes segueixen presencials en primer curs de totes els titulacions de grau i en la resta de cursos del grau de Sociologia i del programa de Doble grau. S'aplicarà un model d'aules espill en segon i tercer del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i un model d'assistència alterna d'estudiantat en segon i tercer del grau en Treball Social.

En aquest enllaç podeu descarregar tots els detalls relatius al model.

Podeu consultar en la web de la Facultat els horaris i els aules assignades a cada grau.

Les mesures de prevenció i seguretat són les que s'aplicaren al primer quadrimestre. Les podeu consultar ací

Per últim, en cas que tingueu dificultats de mobilitat per els classes a causa de toc de queda o de tancament perimetral municipal, podeu descarregar-vós un certificat de matrícula, per entreu, i acompanyar-això del certificat que us podeu descarregar ací.