Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

"El Temps suspés. Els camps per a persones refugiades palestines al Líban". Sala Manuela Ballester de la Facultat de Ciències Socials, 12 set.-24 oct.

  • 4 d’octubre de 2022
Image de la noticia

Inauguració el dimecres 21 de setembre a les 18.00 hores, a la Sala Manuela Ballester de la Facultat

assistiran: La Vicerectora de Cultura i Societat Ester Alba; Germán Caballero, fotoperiodista; Jorge Ramos Tolosa, professor d'Història Contemporània i Rawaa Abu, refugiada palestina del Líban establida a València

El Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, en el marc del programa Cultura als Campus, ha cedit a la Facultat de Ciències Socials l'exposició: “El temps suspés: els camps per a persones refugiades palestines al Líban”, un projecte de comunicació social per a acostar a la població general, tant joves com gent gran i sense distinció de sexe o procedència la realitat de la població, majoritàriament palestina, que viu en els camps de refugiats per a persones refugiades palestines al Líban.

 

La proposta té com a eix principal una exposició fotogràfica del fotoperiodista Germán Caballero. En ella es tracten tot tipus de problemàtiques en els camps com són la precarietat de l'habitatge, l'accés a l'aigua potable, les males condicions de l'espai públic, el perill de la xarxa elèctrica, la precarietat del treball dins dels camps, la feblesa del sistema sanitari, la congelació de la presencialitat del sistema educatiu per la pandèmia de COVID-19, el problema de les drogues o les desigualtats de gènere.

 

Jorge Ramos Tolosa / Germán Caballero