Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

LA DOCÈNCIA ONLINE S'ESTENDRÀ A LA TOTALITAT DEL CURS I A L'AVALUACIÓ FINAL

  • 10 d’abril de 2020
Image de la noticia

La Universitat de València ha disposat que el curs acabe en línia Abans del proper 24 d'abril la Comissió Acadèmica de cada títol haurà d'aprovar les adaptacions de totes les assignatures del curs 2019-20, a la modalitat online. Això inclou l'avaluació. A partir del proper dimarts, dia 14 d'abril, el deganat de la Facultat de Ciències Socials enviarà al professorat criteris generals, tenint en compte disposicions del rectorat. A grans trets, en les assignatures de segon quadrimestre es podrà modificar el pes proporcional de les modalitats d'avaluació continua i final establertes a les guies docents. En les assignatures de primer quadrimestre, caldrà aplicar alguna modalitat d'avaluació final. En qualsevol cas, es podran plantejar modalitats d'avaluació en línia a partir dels recursos dels quals disposa la Universitat de València.

El professorat de cada assignatura donarà a conèixer a l'estudiantat les adaptacions de la docència i avaluació online, a través de l'aula virtual, en un format que establirà la Universitat.

Quant a les pràctiques externes, el passat 26 de març s'establiren instruccions per a les pràctiques externes (es poden descarregar en http://links.uv.es/VzoQ4dG). En el cas dels TFG i dels TFM, es podran defensar a setembre.

Les classes online s'interrompen la setmana de Pasqua i es reprendran el dimarts, 21 d'abril.