Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Socials Logo del portal

La Facultat de Ciències Socials ofereix una extensa programació durant tot el mes de març que té com a títol 'Gràcies a les dones serem lliures'.

  • 7 de març de 2019

Dimarts 5 de març es va desenvolupar la primera de les sessions de la I Jornada Dones i Treball(s) en el Territori. 'De les Franceses de Senija a les estisoradores de Benissa' a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials a les 11 hores. La segona de les sessions, dijous 7 de març a les 16 hores, 'Les espigolaores: la memòria de l’horta de València'.

Dimecres 6 de març a l’esplanada de la Facultat de Ciències Socials hi hagué la intervenció 'Dones i Esport: Subvertint desigualtats de gènere. La classe d’esgrima', a càrrec de Laura Pérez Aguado del Club d’Esgrima.

A la Sala Manuela Ballester de la Facultat de Ciències Socials, des del 7 de març fins el 5 d’abril es podrà visitar l’exposició '(Ó)bulos' a càrrec d'Antonia Carbonell, Nora Pastor, Carmen Cebrián i Pepa Arróniz.

Dimarts 12 de març, a l’esplanada de la Facultat de Ciències Socials a partir de les 10 hores hi haurà dos monòlegs,  'Acaso no soy mujer?' a càrrec de Vivian Ntih i 'Buscando mi yo'.

El 21 de març, a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials, a  les 15.30 hores hi haurà un cinefòrum 'Fragments de realitat de les Dones Refugiades i Exiliades. Exiliades, territoris de memòria i pau' a càrrec de La Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas. A continuació es podrà vore la performance  'Rompiendo el silencio desde el exilio. Aportes para la memòria y la construcción de la paz con enfoque de género' a l’esplanada de la Facultat de Ciències Socials. 

Finalment, el 26 de març es podrà vore una Peça de dansa interdisciplinària i el 28 de març la performance del grup Magdalenes València. Teatre de les oprimides també a l’esplanada de la Facultat de Ciències Socials.