Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat de Ciències Socials

CALENDARI

PROCEDIMENT GENERAL

La Comissió del TFG garantirà que tot l’estudiantat matriculat tinga assignat un/a tutor/a i un àrea temàtica o de coneixement. Aquesta assignació tindrà validesa només durant el curs acadèmic en el qual es troben matriculats.

Procediment d'assignació

- La Comissió del TFG sol·licitarà als departaments la informació relativa a cada professor/a-tutor/a i s’indique l'àrea temàtica dels treballs a tutoritzar i el nombre d'estudiants que podrà tutoritzar.

- La informació relativa a tutors/es, àrees temàtiques o de coneixement, departaments i modalitats de TFG es publicarà en la Web de la Facultat de Ciències Socials.

- Es publicarà en la Web de la Facultat de Ciències Socials un llistat dels estudiants matriculats ordenats d'acord amb l’expedient acadèmic.

- L'assignació es realitzarà en un acte públic. El resultat de les assignacions es publicarà en la Web de la Facultat de Ciències Socials.

IMPORTANT: Si algún alumne no pot assistir-hi ha d'autoritzar a alguna persona adjuntant a l'autorització una fotocòpia del DNI de la persona que l’autoritzat i presentant l'original del seu DNI.

ASSIGNACIÓ TUTORS/ES TREBALL FI DE GRAU EN RL i RH

MANTENIMENT DE TUTOR/A

 Per als/les estudiants de segona o successives matrícules que desitgen mantenir el tutor assignat en el curs anterior el/l'estudiant haurà de presentar una INSTÀNCIA en què conste el/la tutor/a i l'àrea temàtica del curs anterior. (TERMINI: del 22/7 al 2/8 de 2019)

Si l'estudiant no fera la sol·licitud de manteniment de tutor/a participarà en el procediment d'assignació pública de caràcter general.

Si no es pot garantir el manteniment del tutor/a la Comissió de TFG tractarà de garantir àrea i departament.

Resultat de les Sol·licituds de Manteniment de Tutor/a de TFG (2019-2020)

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies