Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Facultad de Ciencias Sociales

Acte acadèmic de Graduació, lliurament de premis extraordinaris i premi Jane Addams del Grau en Sociologia i Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l’Administració

  • 10 julio de 2019

L’Acte acadèmic de Graduació, lliurament de premis extraordinaris i premi Jane Addams del Grau en Sociologia i Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l’Administració tindrà lloc el proper dia 10 de juliol a les 18 hores a la Sala d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació es troba ubicada en el Campus de Blasco Ibáñez a l'Avinguda Blasco Ibáñez 32, en València (46010).

PROGRAMA
1. Càntic del “Veni Creator”.
2. Obertura de l’Acte Acadèmic per la Magnífica i Excel·lentíssima Sra. Rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre Escrivà.
3. Intervenció dels padrins de la promoció.
4. Lliurament de Diplomes a les titulades i als titulats en el Grau en Sociologia, i en el Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l’Administració.
5. Lliurament de Premis Extraordinaris Curs 2017/18.
6. Lliurament de Premis Jane Adams Curs 2017/18.
7. Discurs d’acomiadament per part de representants de les estudiantes i estudiants de la promoció.
8. Intervenció del Sr. Degà de la Facultat de Dret, Javier Palao Gil.
9. Intervenció del Sr. Degà de la Facultat de Ciències Socials, Albert Moncusí Ferré.
10. Intervenció de la Magnífica i Excel·lentíssima Sra. Rectora de la Universitat de València.
11. Càntic del “Gaudeamus Igitur”.
12. Cloenda de l’acte.

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies