Logo UVFacultad de Ciencias Sociales Logo del portal

El V premi Comprendre la Societat amb Ciències Socials reconeix treballs sobre dependència, construcció de masculinitat i la situació de les "kellys"

  • 2 julio de 2019
Image de la noticia

El passat dilluns 17 de juny, tingué lloc a la Sala d’actes de la Facultat el lliurament del V Premi Comprendre la Societat amb Ciències Socials. La comissió avaluadora que jutjà els treballs estigué presidida pel Degà Albert Moncusí Ferré i composada pels Directors dels departaments de Treball Social i Serveis Socials i de Sociologia i Antropologia Social, Francisco Ródenas Rigla i Miguel Ángel García Calavia, per les presidentes i president de les Comissions acadèmiques de títol dels graus impartits al Centre, Celia Fernández Prats, Trinitat Gregori Monzó i Ramon Llopis Goig Relacions Laborals i per Rubén Aparicio Aparicio, de l'ADR (Assemblea de Representats d'estudiantat).

En la modalitat de Treball Social, fou guardonat el treball "Projecte TAPSD d'activitats de sensibilització i concienciació", centrat en diferents col·lectius, a càrrec d'estudiantat de primer curs de cicle de Grau Mitjà en Tècnic d'Atenció a Persones en situació de dependència, a l'IES Orriols. El treball "Generación futur@", presentat per estudiantat de l'IES Balears i que tractava sobre la construcción de la masculinitat des d'una perspectiva crítica, obtingué el premi en la modalitat de Sociologia. Finalment, el treball "¿Esclavitud en el siglo XXI?", sobre la situación de les anomenades "kellys", amb autoria d'estudiantat de l'IES Bernat de Sarrià (Benidorm)., fou premiat en la modalitat de Relacions Laborals i Recursos Humans.

L'estudiantat i presentà els treballs en l'acte de lliurament en què, a més de la seua tasca, es reconegué, també, la tasca de les seues tutores i tutors i de la Asociación las Kellys i el Centre de Dia d'Arniches.