XIII Congreso Español de Sociología “Sociedades en la encrucijada, compromisos de la sociología” 3-6/07/19

  • July 3rd, 2019

La FES ha posat en marxa el XIII Congrés Espanyol de Sociologia sota el lema “Societats en la cruïlla, compromisos de la sociologia”. Tindrà lloc entre el 3 i el 6 de juliol de l’any 2019 en la nostra Universitat, i més concretament, al Campus de Tarongers. En aquesta ocasió, participen com a co-organitzadors el Departament de Sociologia i Antropologia Social i l’Associació Valenciana de Sociologia.

Benvolguts amics i benvolgudes amigues

 

La Federación Española de Sociología (FES) ha posat en marxa el XIII Congrés Espanyol de Sociologia sota el lema “Societats en la cruïlla, compromisos de la sociologia”. Tindrà lloc entre el 3 i el 6 de juliol de l’any 2019 en la nostra Universitat, i més concretament, al Campus de Tarongers. En aquesta ocasió, participen com a co-organitzadors el Departament de Sociologia i Antropologia Social i l’Associació Valenciana de Sociologia.

Constitueix el principal esdeveniment de la sociologia espanyola: conferències, simpòsiums i més de 40 grups de treball relacionats amb totes les especialitats de la Sociologia que analitzen múltiples aspectes del món social. El termini per a la presentació de propostes de comunicacions al Congrés està obert fins el dia 15 de novembre. Vos animen a que feu propostes.

La informació relativa al Congrés es pot trobar en: www.congresofes.com.

Salutacions cordials

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy