University of Valencia logo Logo Faculty of Teacher Training Logo del portal

Activitat: Poesia en Obert vía Blackboard Collaborate

  • May 13rd, 2020
Image de la noticia

Benvolguts i benvolgudes alumnes,

La cultura no pot parar, tot i aquest confinament.
La poesia ens acompanya, també, a hores d'ara i ens serveix per expressar-los, per omplir certs buits de la vida que ara mateix es fan molt més visibles.

Com sabem, aquest quadrimestre no hem tingut Setmanes d'Activitats Complementàries i aquesta activitat que us proposo (a petició de diversos companys i companyes) tampoc pretén ser un substitutiu de res. Només vol que no oblidem la cultura, que no convertim la nostra formació com a docents en una cosa tan mecànic com seguir unes classes, fer unes lectures més o menys obligatòries i deixar-se portar per la monotonia de l'estudi mecànic.

Per això, et convide a una LECTURA DE POESIA, EN OBERT, perquè no decaiga la cultura ...

Dia: divendres 22 de maig

Hora: 18 h. (Acabarà a les 20 h. O fins i tot abans)

Com: punxa en aquest link:

https://eu.bbcollab.com/guest/0eecd8f941b740a28fa24f68e02e1e45

Llengua: seran textos escrits en castellà, però algun caurà en valencià. Això sí, predominen els/les poetes valencians.

Gratuït: sí

Obligatori: no

Què es llegirà ?: haurà de tot, així que, d'una banda, es llegiran poemes infantils (Carlos Murciano, Ángela Figuera, Cèlia Viñas, Federico García Lorca ...), de l'altra, poemes d'autors i autores actuals (Luis García Montero , Vicente Aleixandre, Antonio Cabrera, Vicente Gallego, Carmen Conde, Maria Beneyto ...) i, finalment, del mateix Sergio Arlandis, professor de la casa, lector en aquesta ocasió i reconegut poeta a nivell nacional.

Esteu tots i totes convidats: no hi ha aforament limitat, no has de comprar entrada, ni reservar-la. Només has interessar-te per passar una bona estona escoltant poesia, o fins i tot suggerint algun que altre poema ...

Fes clic a l'enllaç i ja estaràs en aquest curs, fet per a tu.

Pots convidar a més persones, als teus companys de classe, d'altres classes, etc. però que siguin estudiants de la Facultat de Magisteri.
T'espere!

Sergio Arlandis

Professor de el Departament de Didàctica de la llengua i la literatura