UVtransparènciaUniversitat de València Logo del portal

Del 22 al 24 de setembre de 2021, FORTHEM celebrarà la seua primera gran reunió, en la qual participaran els responsables de la política i l'economia locals, així com nous socis.

Amb aquesta gran reunió que tindrà lloc en la Johannes Gutenberg-Universität Mainz (Magúncia, Alemanya) l'aliança universitària intensifica la seua xarxa tant dins de les regions com entre elles, convidant a alcaldes i representants de les cambres d'indústria i comerç de les ciutats de totes les universitats associades. Al llarg de la setmana, la JGU espera a un centenar de convidats de tots els racons d'Europa, la intenció dels quals és col·laborar en el desenvolupament i l'enfortiment de l'Espai Europeu d'Educació Superior. Al mateix temps, l'aliança entra en una fase important: FORTHEM dóna la benvinguda a les seues files a dues noves universitats europees associades.

Com les restriccions per Covid només permeten un nombre limitat d'assistents, tots els membres de FORTHEM estan cordialment convidats a unir-se virtualment a la reunió inicial, a través de la retransmissió en viu. Unisca's a l'esdeveniment demà dimecres 22 a les 15.00 CET a través de YouTube.

Llista d'enllaços: