UVtransparènciaUniversitat de València Logo del portal

Robert A. Roe

Data de nomenament: 24 de de juliol de 2015.

A proposta de: Facultat de Psicologia.

Data d’investidura: 23 de de novembre de 2015.

Padrí/ina: Alicia Salvador Fernández-Montejo.

Apunt biogràfic:

Robert A. Roe (Àmsterdam, 1944), graduat en Psicologia i doctor en Ciències Socials per la Universitat d’Àmsterdam, és professor emèrit de Teoria de l’Organització i Comportament Organitzacional en la School of Business and Economics de la Maastricht University. Ha sigut Leibinitz Professor en la Universitat de Leipzig, i professor visitant en les universitats de Trento, Michigan, València, British Columbia, Johannesburg, Sofia i la universitat tècnica de Berlín.

Pioner en el desenvolupament de la Psicologia Científica Europea, i defensor d’una aproximació dinàmica i continuada en el temps en l’anàlisi científica del comportament humà, ha estat impulsor de nombroses societats científiques europees en Psicologia, així com de certificacions d’especialitats psicològiques.

Ha dirigit el Netherlands Aeromedical Institute i ha exercit de director associat d’estudis de l’Ecole des Hautes Études en Sciences Sociales de París. Autor de nombrosos articles científics i llibres, el seu treball ha estat reconegut amb els premis EAWOP Life Time Achievement Award, fellow of the International Association of Applied Psychology, Fellow of Maastricht Research School of Economics of Technology and Organization i l’Special Award for Contributions to EAWOP.

Documents:
Imatges de l'acte d'investidura:
Vídeos de l'acte d'investidura: