UVtransparènciaUniversitat de València Logo del portal

Facultat de Física de la Universitat de València.
Facultat de Física de la Universitat de València.

La Universitat de València se situa com la millor universitat valenciana i la quarta d’Espanya en les àrees de Física i Astronomia, Comptabilitat i Finances, i Estadística i Investigació Operativa, segons el QS World University Rankings by Subject, una classificació que destaca les millors universitats del món per àrees i que es basa en indicadors com la reputació acadèmica i de l’ocupador, citacions i l’Índex H.

La institució també és la cinquena de l’estat en Ciències de la Vida i Medicina, Biologia i en Ciències Naturals, Negocis i Administració, i Química, la sisena en Farmàcia i Farmacologia, Agricultura i Ciències Forestals, Educació, Enginyeria Química i Psicologia. En l’àmbit valencià, la Universitat és el millor centre valencià en 4 de les 5 branques classificades: Arts i Humanitats; Ciències Naturals, Ciències de la Vida i Medicina, i Ciències Socials i de l’Administració. I també la millor universitat valenciana en les matèries de Dret, Economia i Econometria i Llengües Modernes.

Pel que fa a l’àmbit internacional, la Universitat de València destaca en el rang [101-150] de les millors institucions d’ensenyament superior en Agricultura i Ciències Forestals, després d’haver millorat la seua posició respecte a l’any passat. A més, està entre les 200 millors del món en Ciències Naturals, Química, Física i Astronomia, Comptabilitat i Finances, així com en Estadística i Investigació Operativa.

En total, el centre valencià apareix classificat en 5 branques i 20 matèries, i també ha millorat en l’àrea de Ciències de la Vida i Medicina on ha escalat 8 posicions. En aquesta edició, el QS World University Rankings by Subject inclou un total de 48 disciplines o matèries (specific subject) i 5 camps (broad subject).

 

Més informació (Servei d’Anàlisi i Planificació SAP): http://ir.uv.es/rDXDIl9