Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical de FeSP-UGT Logo del portal

Enquadrament del personal d’administració i serveis funcionari interí i laboral temporal en el sistema de carrera professional.

  • 24 de març de 2019
Image de la noticia

Resolució de data 22 de març de 2019, del Rectorat de la Universitat de València, s'inicia el procediment d’enquadrament del personal d’administració i serveis funcionari interí i laboral temporal en el sistema de carrera professional horitzontal, establit en el Decret 211/2018, de 23 de novembre, del Consell.

La resolució ha estat publicada en el tauler d'anuncis de la Universitat de València. Podeu accedir a una còpia punxant ací.

Inici: Aquest procés estarà disponible des del dia 22 de març fins al 3 de maig de 2019.

Legitimats per a l'enquadrament: el personal d’administració y serveis funcionari interí i laboral temporal de la Universitat de València, que hagen estat en actiu en algú moment des del 1 de gener de 2017 i que complisquen els requisits necessaris per a aquest enquadrament.

Sol·licitud d'enquadrament: Per a iniciar el procés d’enquadrament clica en l'enllaç de la seu electrònica de la UV,ENTREU.

UGT SOL·LICITA FINANÇAMENT PER A la CARRERA PROFESSIONAL EN UNIVERSITAT, AMB MOTIU DE LA PUBLICACIÓ DEL NOU DECRET DE CARRERA.

Tal com ja us informem el passat dia 10 de desembre, amb motiu de la publicació del NOU DECRET DE CARRERA PROFESSIONAL, Decret 211/2018, s'ha aconseguit que per fi es reconega el dret a la carrera professional del personal interí i el temps treballat del personal funcionari que ha treballat en altres grups com a interí o personal laboral temporal.

UGT UNIVERSITAT PV va presentar escrits el passat dia 31 d'octubre de 2108, dirigits al Conseller d'Educació, Secretari Autonòmic, Directora General d'Universitats i al Director General de Pressupostos, perquè una vegada publicat el Nou decret, s'habilite l'APLICACIÓ i el FINANÇAMENT per al personal de les Universitats.

Tal com va ocórrer en 2014, aquest nou decret NO inclou al personal d'administració i serveis (PAS) de les universitats públiques valencianes, i ens trobem de nou davant la necessitat d'inclusió del PAS interí per al reconeixement del dret d'abonament de la carrera professional, i per al reconeixement del PAS funcionari, del temps treballat com a interí o personal laboral temporal en grups o subgrups no valorats en anteriors decrets de carrera.

És pel que, des d'UGT UNIVERSITAT PV ens hem dirigit al Director General de Pressupostos per a SOL·LICITAR que:

-S'incloga en la pròxima llei de pressupostos FINANÇAMENT ADEQUAT per a TOT EL PAS DE LES UNIVERSITATS, per a l'abonament de la carrera professional perquè s'aplique al personal interí de la mateixa forma que es va implantar per al PAS funcionari.

UGT ha guanyat moltes sentències, que han fet que finalment es puga arribar a la publicació del Decret 211/2018 que evitarà els greuges que tot aquest personal estava patint.

Els efectes econòmics seran els mateixos que per al personal funcionari de carrera, des de l'1 de gener de 2015 (en universitats seria l'1 de gener de 2017) i des de l'1 de setembre de 2017 per a aplicar la suma ponderada del temps en diferents grups (Decret 93/2017).

Per què s'ha aconseguit el dret de CARRERA PROFESSIONAL per al personal interí?

Perquè, hi ha sindicats, com a UGT que SI SIGNEM la carrera professional,

Perquè hi ha sindicats, com a UGT que ACONSEGUEIXEN DRETS per als treballadors, i quan negociem, ho fem per a TOTS els treballadors, i SIGNEM acords beneficiosos per al personal.

València, 18 de desembre de 2018.